Najboljim učenicima, studentima i sportistima poklonjene karte za bazen

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najboljim učenicima, studentima i sportistima poklonjene karte za bazen

Besplatne sezonske ulaznice za bazen "Čair" dobili su danas učenici, studenti i talentovani sportisti Niša od gradonačelnika Darka Bulatovića.

Ovim se odaje priznanje, kažu na gradskom sajtu, mladima za njihove dosadašnje uspehe na poljima nauke, kulture, umetnosti i sporta.

Kao i da se podstaknu na dalje usavršavanje i postizanje još boljih rezultata u cilju lične promocije, popularizacije svojih škola, fakulteta i klubova ali i prezentacije Grada Niša, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ume da se oduži vrednim, pametnim i upornim mladim ljudima - kažu na sajtu.

Želja je da se kroz ovakve akcije, kažu iz Grada, utiče i na ostalu mladu populaciju Niša da prihvati zdrav stil života.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za najbolje mlade u Nišu bazen "Čair" besplatno

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jul.2019

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović uručio je danas najboljim učenicima, studentima i talentovanim sportistima Niša, besplatne sezonske ulaznice za kompleks bazena ”Čair”...Cilj ove akcije je da se i kroz ovaj vid nagrade oda priznanje svim talentovanim učenicima i studentima kao i sportistima...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.