Naisa poražena od Radničkog u prvom meču polufinala plej-ofa

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2021, 22:49

Naisa poražena od Radničkog u prvom meču polufinala plej-ofa

Rukometašice niške Naise uradile su ono što nisu čitave sezone – poražene su od Radničkog iz Kragujevca u prvom meču polufinala plej-ofa. Sada Nišlijke u drugi meč ulaze sa tri gola zaostatka, pošto je gost slavio u Čairu sa 36:33.

Sve duele protiv Radničkog ove godine izabranice Ljubomira Obradovića rešile su u svoju korist, ali za sada onaj najvažniji nisu. Radnički je u prvom susretu polufinala plej-ofa slavio kao gost i sada mirniji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << čeka revanš u Kragujevcu.

Nišlijke su bile u egalu i imale po gol prednosti do 23. minuta, kada je bilo 14:14. Posle toga gošće postižu dva, pa četiri gola za redom i na poluvreme odlaze sa 19:15.

U drugom delu su Kragujevčanke sve vreme imale prednost i ona nikada nije bila manja od dva gola razlike, samo je rasla. U više navrata je bilo i maksimalnih +5 za Radnički, pa su domaće samo do kraja mogle da smanje zaostatak pred revanš. Na kraju gošće nose u Kragujevac +3 i pobedu od 36:33.

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Teodora Veličković sa 9 postignutih golova, dok ju je pratila sa 8 Ksenija Petrović. Kod Naise je Marija Filipović prednjačila sa 8 postignutih golova, Srna Sukur je dodala šest, a Katarina Radović pet.

U drugom polufinalu Jagodina je sa ubedljivih 31:18 nadigrala Bekament.

Revanš meč u Kragujevcu između Radničkog i Naise na programu je u sredu, 19. maja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.