Nagradu za životno delo JU grupi povodom jubilarnog 5. Evergrin festivala u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2023, 04:37

Nagradu za životno delo "JU grupi" povodom jubilarnog 5. Evergrin festivala u Nišu

Nagradu za životno delo i zlatnike sa likom cara Konstantina uručila je članovima rok sastava „YU grupa“ gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, povodom jubilarnog 5. Evergrin festivala koji traje od od sutra 30. juna do nedelje.

"Zahvaljujući toj našoj gradskoj manifestaciji ugostili smo jednu od najboljih muzičkih grupa regiona, a sutra ćemo moći da ih čujemo na Letnjoj pozornici", dodaje Sotirovski.

-Pridružite se 5. Evergreen Festivalu na >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << letnjoj pozornici u Nišu, gde će Ju grupa zajedno sa orkestrom "Impresija" izvesti najveće hitove!

Ovogodišnji festival obećava muzički spektakl koji će vam zagrejati srce i podići adrenalin. Pridružite se velikom broju obožavalaca i zajedno uživajmo u neponovljivoj atmosferi pod otvorenim nebom. 

"Ovo je prilika da se vratite u vreme kada su se rađali evergreen hitovi koji i danas osvajaju srca muzičkih ljubitelja. 

Obezbedite svoje mesto na ovom nezaboravnom događaju! Pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa svim detaljima i rezervisali svoje ulaznice na vreme. 

Budite spremni za nezaboravnu noć punu muzike, emocija i prepoznatljivih ritmova. Označite datum u kalendaru - 30. jun, 20h, letnja pozornica, Niš. Vidimo se na 5. Evergreen Festivalu sa Ju grupom i orkestrom "Impresija"- poručuju oragnizatori.

Ulaznice 1.200 dinara

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.