Na paradi Odbrana slobode, 4.000 vojnika i policajaca, 300 vozila i 40 letelica (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Maj.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na paradi "Odbrana slobode", 4.000 vojnika i policajaca, 300 vozila i 40 letelica (VIDEO)

Na osnovu odluke predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, a povodom Dana pobede, prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije „ODBRANA SLOBODE“ biće održan 10. maja 2019. godine sa početkom u 11 časova na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu, saopštili su iz Ministarstva odbrane.

Program vojno-policijskog defilea, obuhvatiće svečani >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << defile pešadijskog ešelona, defile motorizovanog ešelona, nalet vazduhoplovnog ešelona i padobranski desant.

Planirano je učešće više od 4.000 pripadnika Vojske Srbije i MUP-a, oko 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 40 vazduhoplova.

Prikazu spremnosti, združenih vezbednosnih snaga naše zemlje, prisustvovaće ceo državni vrh, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Pripreme za prikaz spremnosti vojske zakazan za 10. maj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2019

Više od 4.000 pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno se priprema za prikaz sposobnosti koji će biti održan 10. maja 2019. godine, u Nišu, a današnjem uvežbavanju prisustvovao je zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković...Komandant...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.