Muškarac iz Pečenjevca ranjen u glavu, Vlasotinčanin iz nehata pucao u prepone

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2023, 20:09

Muškarac iz Pečenjevca ranjen u glavu, Vlasotinčanin iz nehata pucao u prepone

Muškarac iz Pečenjevca ranjen u glavu povređeno mu je oko, prema nezvaničnim informacijam nije u životnoj opasnosti i nalazi se u niškom Kliničkom centru, dok je Vlasotinčanin sam sebe upucao u prepone.

Iz leskovačke policije ističu da je istraga u toku, te da će uskoro znati zbog čega je došlo do ranjavanja čoveka u Pečenjevcu, dok ističu da se povređeni muškarac iz Vlasotinca oseća dobro, te da je priznao da se samopovredio iz nehata.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac iz Pečenjevca je sa povredama oka, prebačen u niški Klinički centar, gde je operacija u toku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.