Ministar demantuje nišku policiju: Ipak zapaljen automobil Dejanu Utviću, načelniku Krimininalističke policije u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Dec.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar demantuje nišku policiju: Ipak zapaljen automobil Dejanu Utviću, načelniku Krimininalističke policije u Nišu

Ministar policije Nebojša Stefanović u dopisu narodnom poslaniku Zoranu Živkoviću, potvrdio je da je zapaljen automobil načelniku Krimialističke policije Niš Dejanu Utviću, iako su iz PU Niš više puta tvrdili da nemaju takvu informaciju.

Nakon najnovijeg saznanja, Niš drži crni rekrd po broju zapaljeih automobila u kratkom vremenskom periodu, počevši od zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, direktora "Tržnice", policijskog službenika i još dve žrtve >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << za koje se kaže da nisu iz "javno"g života.

Zoran Živković je još 16. novembra zatražio od MUP-a zvaničnu informaciju o slučaju "Jajinci" i o seriji paljenja automobila u Nišu.

Nakon odgovora od ministra policije, Živković je zvanični dokument objavio na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, u kome Stefanović kaže da..

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, preduzimaju sve neophodne mere i radnje u cilju identifikovanja lica koja su izazvala požar na vozilima načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Nišu i zamenika gradonačelnika Niša.

O paljenju automobila visokom službeniku PU Niš, u javnosti je govorio i general u penziji, bezbednjak i niški odbornik Momir Stojanović, nekadašnji član SNS-a.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.