Maloletnik tukao konja, Srbska čast mu ga oduzela - vaninstitucionalno sprovođenje zakona

Izvor: JužneVesti.com, 13.Sep.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik tukao konja, "Srbska čast" mu ga oduzela - vaninstitucionalno sprovođenje zakona

“Sada na tvom primeru, ceo tvoj kraj će da ispašta. Ako budete dobri, biće sve okej, ako ne budete dobri i ako se ne edukujete kako treba, svaki konj, svaka životinja biće oduzeta za primer”, govori Bojan Stojković, osnivač “Srbske časti”, 17-godišnjaku iz Niša kome oduzima konja jer ga je ovaj tukao. Stručnjaci kažu da je veoma opasno to što neko sebi daje za pravo da van institucija uzima zakon “u svoje ruke”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Srbska čast" oduzela konja maloletniku u Nišu "za primer"

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2019, 19:49

"Sada na tvom primeru, ceo tvoj kraj će da ispašta. Ako budete dobri, biće sve okej, ako ne budete dobri i ako se ne edukujete kako treba, svaki konj, svaka životinja biće oduzeta za primer", govori Bojan Stojković, osnivač "Srbske časti", 17-godišnjaku iz Niša kome oduzima konja jer ga je,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.