Kup Koraća: rasprodati kompleti za parter, u prodaji samo karte za tribine

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Koraća: rasprodati kompleti za parter, u prodaji samo karte za tribine

Samo par dana nakon što je počela prodaja kompleta za Kup Radivoja Koraća, koji će biti održan u Nišu od 14. do 17. februara, organizatori ovog događaja kažu da nema više kompleta za parter, dok su u prodaji samo oni za tribine po ceni od 2.500 dinara.

Tri dana nakon zvaničnog početka prodaje karata za Kup Radivoja Koraća, koji će 15. put biti održan u Nišu, karata za parter nema, kaže Uroš Parlić, član Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije.

Još >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ima kompleta za tribine, prodaju se u svim info-centrima Turističke organizacije Niša. Odlično ide prodaja - kaže Parlić.

Cene kompleta za tribine je 2.500 dinara.

Pojedinačne karte, kako kaže Parlić, biće u prodaji tek 14. februara i to samo za utakmice koje su tog dana.

Cena pojedinačne karte za tribine za četvrtfinala je 500 dinara, za jednu polufinalnu utakmicu ljubitelji košarke moraće da izdvoje po 700 dinara, dok je ulaz na finale 1.000 dinara.

Podsetimo, plasman na završnicu Kupa Koraća izborili su Crvena zvezda, Partizan, Mega Bemaks, FMP, Dinamik, Borac, Novi Pazar i Sveti Đorđe.

U četvrtak, 14. februara u četvrtfinalu će se sastati FMP i Sveti Đorđe (17 sati), kao i Partizan i Novi Pazar (19:30). Dan kasnije svoje četvrtfinalne duele igraju Mega Bemaks i Borac (17 sati), kao i Crvena zvezda i Dinamik (19:30).

Prvo polufinale se igra subotu, 16. februara od 17 sati, dok drugo počinje u 21 sat.

Finale se igra u nedelju od 17 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.