Svi putevi vode u Niš!

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi putevi vode u Niš!

Hala "Čair" će jubilarni deseti put biti poprište završnih borbi za "Žućkovu levicu".

Poslednjeg dana janura saznali smo kako će izgledati četvrtfinalni parovi Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća koji će i ove godine biti održan u Nišu.

U nedelji pred nama, počevši od četvrtka, 14. februara, na programu će biti osam utakmica završnog turnira nacionalnog kupa, a Niš će jubilarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deseti put biti domaćin završnih borbi za "Žućkovu levicu".

Karte za predstojeći košarkaški spektakl u Nišu puštene su u prodaju u petak, a kompleti za tribine i parter koštaju 2.500 i 4.500 dinara. Cene pojedinačnih ulaznica nisu menjane u odnsu na prošlu godinu i kreću se od 500 do 2.000 dinara.

Završne borbe u nacionalnom kupu počeće u četvrtak, 14. februara kada su na programu prve dve četvrtfinalne utakmice. Dan kasnije igraju se druga dva četvrtfinala, a subota i nedelja rezervisani su za polufinalne okršaje i veliko finale.

Foto: Sportske.net/Nikola Krstić

Trofej brane košarkaši Partizana koji su prošle godine u finalu savladali Crvenu zvezdu mt:s rezultatom 81:75, a dva pomenuta kluba boriće se za sedmi trofej u Kupu Radivoja Koraća.

Računajući sve prethodne trofeje, Partizan ima pet više u odnosu na Crvenu zvezdu mt:s, pošto u svojim vitrinama ima četrnaest trofeja nacionalnog kupa.

RASPORED TRIGLAV OSIGURANjE KUPA RADIVOJA KORAĆA:

ČETVRTFINALE

Četvrtak, 14. februar

1. meč: FMP – Sveti Đorđe (17.00)

2. meč: Partizan NIS – Novi Pazar (19.30)

Petak 15. februar

1. meč: Mega Bemaks – Borac (17.00)

2. meč: Crvena zvezda mt:s – Dinamik VIP Pay (19.30)



POLUFINALE


Subota 16. februar

FMP/Sveti Đorđe – Partizan NIS/Novi Pazar (17.00)

Crvena zvezda mt:s/Dinamik VIP Pay – Mega Bemaks/Borac (21.00)

FINALE

Nedelja 17. februar u 17 sati.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kup Koraća: rasprodati kompleti za parter, u prodaji samo karte za tribine

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2019, 10:41

Samo par dana nakon što je počela prodaja kompleta za Kup Radivoja Koraća, koji će biti održan u Nišu od 14. do 17. februara, organizatori ovog događaja kažu da nema više kompleta za parter, dok su u prodaji samo oni za tribine po ceni od 2.500 dinara...Tri dana nakon zvaničnog početka prodaje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.