Komunalna milicija zaustavila 78-godišnjaka koji je ukrao kantu na niškom Bulevaru

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2021, 18:53

Komunalna milicija zaustavila 78-godišnjaka koji je ukrao kantu na niškom Bulevaru

Za neobičnu krađu kante za smeće na Bulevaru Nemanjića u Nišu, koju su građani zabeležili i snimkom, gradonačelnica Dragana Sotirovski na Fejsbuku piše da je sprečena, jer su komunalni milicajci zaustavili 78-godišnjeg S. N. i legitimisali ga, a slučaj je kaže prosleđen policiji. Međutim, iz niške policije ističu da još nema prijave tog događaja.

Snimak muškarca kako uzima kantu za smeće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa trotoara na Bulevaru Nemanjića u Nišu i stavlja je u gepek "mercedesa" postao je viralan, a na taj događaj reagovala je i Sotirovski. Iako je muškarac već "spakovao" kantu u gepek, ona ističe da je krađa sprečena.

Zahvaljujući građanima i pripadnicima komunalne milicije, sinoć u 17:30 sedamdesetosmogodišnji S. N. sprečen je u krađi kante za smeće. Kradljivac je na očigled prolaznika i zaposlenih u lokalima na pijaci Boško Buha kantu za smeće ubacio u gepek auta, kada ga je dežurni komunalni milicioner zaustavio i legitimisao - napisala je Sotirovski na Fejsbuku.

Dodala je da je slučaj tokom dana prosleđen Policijskoj upravi, ali odatle na pitanja novinara navode - da im još ništa nije prijavljeno.

Nama nije prijavljeno, ništa još uvek - kažu u policiji.

Gradonačelnica do objavljivanja teksta nije odgvorila Južnim vestima kada je i kako obaveštena policija, a da to i nije stiglo do njih.

Podsetimo, snimak je objavljen i na Fejsbuk stranici niškog JKP "Mediana", a iz tog preduzeća koje postavlja mobilijar u gradu začuđeni su neobičnom krađom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnica saopštila da je uhvaćen osumnjičeni za bizarnu krađu kante u Nišu

Izvor: N1 televizija, 08.Jun.2021

Za neobičnu krađu kante za smeće na Bulevaru Nemanjića u Nišu, koju su građani zabeležili i snimkom, gradonačelnica Dragana Sotirovski na Fejsbuku piše da je sprečena, jer su komunalni milicajci zaustavili 78-godišnjeg S. N. i legitimisali ga, a slučaj je, kaže, prosleđen policiji. Međutim,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.