Kombi kruži oko niške škole i nudi deci prevoz, roditelji uznemireni

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombi kruži oko niške škole i nudi deci prevoz, roditelji uznemireni

Da je crveni kombi obilazio okolinu Osnovne škole “Ivo Andrić” u niškom naselju Ratko Jović i da su nepoznate osobe nudile deci prevoz, prijavili su roditelji i đaci upravi škole i policiji. U policiji kažu da proveravaju navode i da su njihove ekipe na terenu.

Vest da su neki učenici navodno videli da u blizini škole kruži kombi iz kojeg im je neko ponudio prevoz brzo se raširila među roditeljima i žiteljima naselja Ratko Jović. Upozorenja su počela da se šire >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i društvenim mrežama, a o svemu su obavešteni i nadležni.

Direktorka OŠ “Ivo Andrić” Milica Petković kaže da su sumnjivi kombi primetili učenici 2. razreda, kao i deda jednog od njih.

To se sve dogodilo u sredu popodne, negde oko 15:30, a prema informacijama koje imam to nije bilo ispred škole, već u blizini, odnosno u naselju. Po saznanju za to, obavestili smo školskog policajca i on je došao jutos u školu i obavlja razgovore sa roditeljima i đacima - kaže Petkovićeva.

U niškoj policiji kažu da im je ovaj slučaj prijavljen danas i da je rad po prijavi o uočenom kombiju u toku.

Proveravamo navode i uzimaju se izjave. Rad je u toku - kažu u policiji.

Iz škole navode da će zbog ovih navoda i uznemirnosti roditelja verovatno biti pojačano prisustvo školskog policajca koji, inače, brine o bezbednosti u ukupno 7 škola.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.