Iz niškog vrtića Bambi deca poslala poruke mira i podrške i igrom ukazala na problem vršnjačkog nasilja

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 16:11

Iz niškog vrtića "Bambi" deca poslala poruke mira i podrške i igrom ukazala na problem vršnjačkog nasilja

Četvrtu godinu zaredom mališani i kolektiv niškog vrtića “Bambi” pridružili su se svetskoj akciji koja se obeležava poslednje srede u februaru na Dan prevencije vršnjačkog nasilja, pa su priredbom poslali poruke mira, podrške i poštovanja različitosti. Zaštitni znak ovog dana je roze boja, pa se on drugačije naziva "Dan roze majica".

“Podržimo jedni druge” je ovogodišnji slogan manifestacije, a da se o prevenciji vršnjačkog nasilja radi sa decom svih uzrasta, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rekla je direktorka Javno predškolske ustanove “Pčelica” Svetlana Mitić. Da bismo bili bezbedno društvo, dodala je, da je od malih nogu potrebno pričati o poštovanju i uvažavanju različitosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prevencija vršnjačkog nasilja – Dan roze majica u niškoj Pčelici

Izvor: Megafon.co, 24.Feb.2021

Nacionalni dan prevencije vršnjačkog nasilja – Dan roze majica obeležen je u vrtiću Bambi. Ovogodišnji slogan manifestacije je „Podržimo jedni druge“.. Vaspitači i deca starijih grupa učestvovala su u priredbi sa koje su poslali poruke mira, podrške i poštovanja različitosti.. “JPU...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.