Iako je stanje bolje, situacija još uvek nesigurna - komunalna policija kontroliše masovna okupljanja

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Maj.2020, 14:22

Iako je stanje bolje, situacija još uvek nesigurna - komunalna policija kontroliše masovna okupljanja

Stav epidemiologa je da se situacija sa infekcijom Covid 19 u Nišu i dalje mora smatrati nesigurnom. Poboljšanje epidemiološke situacije je evidentno, ali razloga za brigu, i pre svega za pridržavanje svih propisanih mera, ima.

Gradski štab za vanredne situacije je zato uputio apel građanima, ali i poslodavcima, najpre onim u uslužnim delatnostima, da se strogo pridržavaju svih preporučenih mera.

Nadzor nad poštovanjem propisa sprovodiće republičke >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << inspekcijske službe koje će kontrolisati ugostiteljske, trgovinske i uslužne objekte, dok su za kontrolu zabrane masovnijih okupljanja u parkovima, keju i drugim javnim površinama u Nišu, zadužena gradska komunalna policija i komunalni inspektori Gradskih opština.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab: SITUACIJA U NIŠU JE NESIGURNA, evidentno je poboljšanje, ali ima razloga za BRIGU

Izvor: Blic, 11.Maj.2020

Gradski štab za vanredne situacije grada Niša saopštio je danas da je stav epidemiologa da se situacija sa infekcijom kovid-19 u Nišu i dalje mora smatrati nesigurnom.

Nastavak na Blic...

SITUACIJA U NIŠU JOŠ UVEK NESIGURNA: Evidentno je poboljšanje, ali ima razloga za BRIGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020

Gradski štab za vanredne situacije je zato uputio apel građanima, ali i poslodavcima, najpre onim u uslužnim delatnostima, da se strogo pridržavaju svih preporučenih mera...Gradski štab za vanredne situacije grada Niša saopštio je danas da je stav epidemiologa da se situacija sa infekcijom kovid-19...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.