Horor o mladom superzlikovcu, napuljski kriminal i Aladin u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor o mladom superzlikovcu, napuljski kriminal i "Aladin" u niškim bioskopima

Priča slična Supermenovoj - mališan sa supermoćima pada iz svemira kod ljudi koji nemaju dece, ali umesto da postane dobar, on postaje zlikovac, prikazana je u filmu Brajtbern. Ovaj film od 23. maja biće prikazivan u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin grad. Pored njega, na repertoaru će biti i nova adaptacija Aladina, ali i i Pirane o tinejdžerima sa juga Italije koji bivaju upleteni u kriminal.

Kako bi izgledala priča o Supermenu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bi svoje supermoći koristio za zlo, možete da saznate u novom filmu producenta Džejmsa Gana Brajtbern.

Nakon teške borbe sa neplodnosti, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dečaka. Brendon se čini da je sve ono što su Tori i njen suprug Kajl oduvek želeli - pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kada Brandon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži će se naći u velikoj opasnosti. Čudotvorno dete se pretvara u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Kanzasom - navode u bioskopima.

Pored toga, biće prikazivan i film Aladin u Diznijevoj produkciji.

U filmu igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je Sultan i mnogi drugi - navode u bioskopima.

U Cineplexx-u će na repertoaru biti i film po novom romanu Roberta Savijana, koji je napisao roman Gomora.

Radnja filma Pirane se dešava Napulju 2018. Šestorica 15-godišnaka žele da zarade novac, da nabavljaju dizajniranu odeću i nove skutere. Oni se igraju oružjem i jure skuterima da osvoje moć u napuljskom kvartu. Sa iluzijom da dovode pravdu u svoj kraj grada, oni čine dobro kroz zlo. Oni su kao braća, ne plaše se zatvora ili smrti, i znaju da je jedina mogućnost da se sve dešava brzo. Nesvesni svog mladog uzrasta žive u ratu, a kriminalni život će ih dovesti do nepovratnog izbora: da žrtvuju ljubav i prijateljstvo - kažu u bioskopima.

Kompletni repertoari niških bioskopa dosyupni su na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.