Grujičić u Nišu: Planira se izgradnja nove zgrade Ginekološko-akušerskog bloka

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Feb.2024, 21:55

Grujičić u Nišu: Planira se izgradnja nove zgrade Ginekološko-akušerskog bloka

Ministarka zdravlja Republike Srbije, prof. dr Danica Grujičić, posetiće Univerzitetski klinički centru u Nišu u sredu, 14. februara 2024. godine.

Tokom svog boravka, ministarka će održati sastanak sa rukovodstvom UKC Niš i rukovodiocima dečijih klinika i Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Nakon sastanka, planirano je da obiđe prostor koji je predviđen za izgradnju nove zgrade Ginekološko-akušerskog bloka (GAK) i dečije klinike UKC Niš.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />Nova zgrada planirana je da se izgradi na prostoru između Urgentnog centra i železničke pruge, gde se sada nalazi parking prostor.

Ova infrastrukturna investicija ima za cilj da modernizuje i unapredi kapacitete UKC Niš, osobito u delu puerperalne i dečije zdravstvene zaštite.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Poznato gde će biti nova zgrada porodilišta u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2024

Nova zgrada Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Nišu nalaziće se neposredno uz Urgentni centar, a ministarka zdravlja Danica Grujičić će, kako je najavljeno, u sredu, 14. februara, obići tu lokaciju...Reč je o sadašnjem parking prostoru između nove zgrade niškog Univerzitetskog kliničkog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.