Građevinac iz Niša utajio na Zlatiboru 530.000 dinara poreza

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građevinac iz Niša utajio na Zlatiboru 530.000 dinara poreza

Protiv preduzetnika iz Niša koji je poslovao na Zlatiboru policija je podnela krivičnu prijavu za utaju preko pola miliona dinara poreza.

Nišlija (57) čiji identitet nije saopšten, inače vlasnik i ovlašćeno lice građevinske firme, dobio je avansno 2012. godine u od jednog Zlatiborca 1,6 miliona dinara i 15.500 dinara, da bi izveo određene radove na njegovoj kući. Privrednik iz Niša uradio je sve za šta je bio plaćen, ali novac koji je dobio „na ruke“ nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << uplatio na račun firme, a pritom naručiocu radova nije izdao račun.

Ovim je, kako navodi policija, izbegao plaćanje poreza u vrednosti od 530.000 dinara, pa je uz krivičnu prijavu predat Osnovnom tužilaštvu u Užicu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.