Skupo: Građani mogu da provere stanje stabla u svom dvorištu za 3.900 dinara - provere stabala u međublokovskom prostoru plaća Grad

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Apr.2024, 13:17

Skupo: Građani mogu da provere stanje stabla u svom dvorištu za 3.900 dinara - provere stabala u međublokovskom prostoru plaća Grad

Građani Niša sada imaju mogućnost da angažuju Javno komunalno preduzeće "Mediana" za proveru stanja drveća u svojim dvorištima uz pomoć rezistografa, što je nova usluga koja je nedavno uvedena.
Ovaj uređaj, koji precizno meri gustinu debla i pokazuje stanje drveća, nabavljen je od strane niškog komunalnog preduzeća prošle godine.
Cena usluge provere stanja stabla, koja je utvrđena na poslednjoj sednici Veća grada Niša, iznosi 3.900 dinara po stablu. Direktor "Mediane", Ivan Mihajlović, naglasio je da će se provera kvaliteta stabla vršiti na zahtev građana, posebno u situacijama kada vizuelno nije moguće pouzdano utvrditi da li je stablo sklono padu.
"Kada se radi o drveću...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.