Foto-vest: Počelo postavljanje novogodišnje dekoracije u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2023, 13:31

Foto-vest: Počelo postavljanje novogodišnje dekoracije u Nišu

Postavljenjem svetiljki na Stambol kapiji niške Tvrđave u petak, 1. decembra počelo je postavljanje novogodišnje rasvete, a kako nije bilo nabavke novih ukrasa, ulice će biti dekorisane postojećim.

Radnici JKP Parking servis počeli su danas da montiraju novogodišnju dekoraciju na Tvrđavi, a nakon toga početi sa postavljanjem rasvete u Obrenovićevoj ulici, dok će, kako kažu, narednih dana i u ostalim delovima grada biti postavljena rasveta.

Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << godine, za razliku od prethodnih, novogodišnje kićenje Niša počelo je kasnije, kako je tada rečeno zbog štednje, a rasveta je bila u manjem kapacitetu zbog energetske krize.

Nakon što je pevač Boban Zdravković je nešto ranije sam obavestio Nišlije da će pevati za doček Nove godine na Trgu kralja Milana, pored njega nastupiće i Viki Miljković, dok će specijalni gost biti pobednik takmičenja Zvezde Granda Nermin Handžić. Dan ranije u subotu, 30. decembra na trgu će svirati Riblja Čorba, a program će Grad Niš platiti skoro 11 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Počeli radovi na izgradnji novog trga i pešačke zone kod niške Tvrđave

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2023

Izgradnja pešačke zone kod niške Tvrđave i Beogradske kapije u Ulici Đuke Dinić počela je poslednjeg dana novembra, a radovi bi, prema najavama, trebalo da budu završeni do kraja ove godine. U planu je izgradnja parka koji će se prostirati od tog dela Tvrđave do Univerzitetskog trga. Radove...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.