Foto-vest: Kabl između bandera kod Kalče spustio se do zemlje, pa ga neki i preskaču dok prolaze

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2021, 18:59

Foto-vest: Kabl između bandera kod "Kalče" spustio se do zemlje, pa ga neki i preskaču dok prolaze

Od jedne do druge bandere javne rasvete na trgu kod TPC "Kalča" u Nišu visi kabl koji se skoro spustio do zemlje, pa ga prolaznici koji tuda prolaze, kako svedoče građani, pomeraju, podižu rukama ili preskaču. Novinari su kontaktirali nadležne u Elektrodistribuciji i Parking servisu zbog tog problema i odgovori iz oba preduzeća se očekuju.

Da li je ovaj kabl kod spomenika Stevanu Sremcu pod naponom za sada nije poznato, ali ga uprkos tome građani dodiruju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kada prolaze, navode čitaoci.Da bi prošli, građani ga sklanjaju ili preskaču; foto: Vanja Keser;

Nakon uklanjanja novogodišnje rasvete, EPS nije uklonio niti obezbedio i kablove. Jedan od kablova se svakim danom sve više spušta i trenutno je na oko 1m od zemlje. Prolaznici, da bi prošli, ili ga pomeraju i podižu rukama ili ga, pak, preskaču - upozoravaju građani.

Navode i da oni koji se slikaju pored spomenika Stevanu Sremcu sa Kalčom i Čapom, prave fotografije pozirajući i pored kabla, koji nazivaju atrakcijom u centru grada.

Na pitanja da li će i kada taj kabl biti sklonjen, kao i da li kroz njega prolazi struja, nisu stigli odgovori iz Elektrodistribucije do objavljivanja teksta. Novinari su ista pitanja poslali i Parking servisu koji je zadužen za javnu rasvetu, a odgovori iz oba preduzeća se očekuju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.