Filozofski fakultet u Nišu obeležio pola veka postojanja i rada

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Okt.2021, 20:35

Filozofski fakultet u Nišu obeležio pola veka postojanja i rada

Danas je u niškom Narodnom pozorištu obeleženo 50 godina postojanja i rada Filozofskog fakulteta. Svečanoj akademiji je prisustvovao ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.

Kao i drugim fakultetima u gradu, pre svega DIF-u, Filozofskom nedostaje adekvatan radni prostor u kome se sprovodi više od trideset studijskih programa, kaže dekanica Natalija Jovanović, koja je pritom zatražila pomoć države, tj. resornog ministrstva

Proslava pola veka fakulteta, završava se sutra, 26. oktobra uručenjem nagrada najboljim studentima osnovnih akademiskih studija i dodelom zahvalnica nastavnicima i saradnicima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Za jubilej priprema nove studijske grupe- digitalna humanistika

Izvor: JUGpress.com, 25.Okt.2021

NIŠ..Svečanom akademijom u  Narodnom pozorištu kojoj je prisustvovao i ministar prosvete u Vladi Republike Srbije Branko Ružić Filozofski fakultet u Nišu je obeležio pola veka postojanja i rada...Za ovih pola  vekaviše  od 10.000 studenata diplomiralo na ovom fakultetu, a značajan broj njih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.