Dve filmske premijere u Kupini

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve filmske premijere u "Kupini"

U četvrtak 15. januara u bioskopu "Kupina" niška publika će moći premijerno da pogleda filmove "Začarana šuma" i "96 sati: u begu". Nakon premijere, filmovi će se naći na redovnom repertoaru bioskopa.

Mjuzikl “Začarana šuma” je, kako stoji u opisu filma, moderna verzija bajki braće Grim, sa isprepletanim zapletima nekoliko priča koja “istražuje posledice želja i misija glavnih likova”.

Duhoviti i emotivni mjuzikl prati dobro poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << priče o Pepeljugi, Crvenkapi, Džeku i magičnom pasulju i Zlatokosi, a sve su one povezane originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene, njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici koja je bacila kletvu na njih - navodi se u sinopsisu.

Glavne uloge u ovom ostvarenju između ostalog igraju Džoni Dep, Meril Strip, Emili Blant i Džejms Korden.

U krimi akciji “96 sati: u beguLijam Nison tumači lik Brajana Milsa, bivšeg agenta a sada miroljubivog porodičnog čoveka kome neko “namešta” ubistvo bivše supruge. Prema sinopsisu, Mils više ne beži od najgorih zlikovaca današnjice, već od ujedinjenih policijskih snaga. Osim Nisona, jednu od naslovnih uloga tumači i Forest Vitaker.

Kompletan repertoar od 15. do 21. januara može se pogledati na sajtu "Kupine".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.