Osvežen bioskopski repertoar

Izvor: Studio B, 15.Jan.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvežen bioskopski repertoar

Srpski igrani film, ratna drama "Top je bio vreo" ulazi danas na redovni repertoar domaćih bioskopa, uz nove američke produkcije - mjuzikl "Začarana šuma", akciju "96 sati: U begu" i komediju "Gospodar venčanja".

 

Reditelj i scenarista Slobodan Skerlić snimio je film po istoimenom romanu Vladimira Kecmanovića, a pubika je premijerno mogla da ga vidi na prošlom Festu i zatim na više domaćih i stranih festivala.

U fokusu upečatljive i potresne filmske >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << priče "Top je bio vreo" nalaze se deca koja su nedvosmisleno i nazasluženo trpela tokom opsade Sarajeva 1994. godine.

Na velikom platnu Skerlić oživljava živu i tešku ljudsku dramu o ljudima koje je rat i zatekao i zakovao u stambenoj zgradi u kojoj su, koliko do juče, prilično mirno i skromno živeli, a sada strepe od topovskih granata, ali i od lokalnih uniformisanih branilaca grada.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srpska drama, Diznijev mjuzikl, akcija i komedija u bioskopu

Izvor: Press, 15.Jan.2015

Srpski igrani film, ratna drama "Top je bio vreo" ulazi danas na redovni repertoar domaćih bioskopa, uz nove američke produkcije - mjuzikl "Začarana šuma", akciju "96 sati: U begu" i komediju "Gospodar venčanja". . Reditelj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.