Izvor: EMportal, 31.Maj.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas svečana proslava 200 godina od bitke na Čegru

U Spomen-kompleksu na Čegru kod Niša danas će biti obeležena 200. godišnjica boja na Čegru, a na centralanoj državnoj ceremoniji govoriće premijer Srbije Mirko Cvetković, saopštilo je Ministarstvo za rad i socijalnu politiku.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvesta godina od Čegarske bitke

Izvor: RTS, 31.Maj.2009

Veliki jubilej, dva veka od čuvenog Boja na Čegru obeležen je danas na brdu kod Niša. Savremena Srbija, u čije su stvaranje utkane i čegarske žrtve, opredeljena je da živi u miru, saradnji i prijateljskim odnosima sa susednim državama, poručio premijer Mirko Cvetković...Srbija obeležava veliki...

Nastavak na RTS...

Dva veka od bitke na Čegru

Izvor: S media, 31.Maj.2009

Premijer Mirko Cvetković poručio sa Čegra, kod Niša, da Srbija danas šalje poruku svetu da se zalaže za mir koji je na ovim prostorima najpotrebniji i da se zato naša borba za suverenitet i integritet zemlje vodi mirnim, diplomatskim i pravnim sredstvima. ..Savremena Srbija, u čije su stvaranje...

Nastavak na S media...

Cvetković: Srbija opredeljena da živi u miru

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jun.2009, 14:44

ČEGAR, 31. maja 2009. (Beta) - Premijer Srbije Mirko Cvetković rekao je u nedelju da je Srbija "opredeljena da živi u miru, saradnji i prijateljskim odnosima sa susednim i drugim narodima i državama". ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.