Devetnaest plivača svih uzrasta za Bogojavljenski krst

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jan.2020, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetnaest plivača svih uzrasta za Bogojavljenski krst

Gradska opština Medijana u nedelju , 19. januara 2020. godine sa početkom u 12 sati na otvorenom bazenu SC Čair u Nišu organizuje plivanje za Bogojavljenski krst.

Učestvuje 19 plivača, od kojih najstariji prijavljeni kandidat ima 71 godinu, najmlađi 18 godina. Ukupno je prijavljenih 28 kandidata, uključujući rezervisana mesta za predstavnike Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, niškog Odreda Žandarmerije i Uprave za vanredne situacije. Tradicionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << manifestacija organizuje se 14. put, u saradnji sa Niškom eparhijom, Sportskim centrom Čair, Vojskom Srbije, Kolom srpskih sestara, Odredom Izviđača Vožd Karađorđe i drugim ustanovama i institucijama.

Pobednik plivanja dobija novčanu nagradu od 30 hiljada dinara, lovorov venac, zlatan lanac i privezak. Za sve učesnike obezbeđene su prigodne nagrade.

Pozivaju se Nišlije da se pridruže plivačima na bazenu i bodre ih. Za ovu priliku biće otvoren ulaz na bazen pored klizališta.

Po tradiciji, građanima će biti služen čaj.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Plivanje za Bogojavljenski krst uz čaj

Izvor: Megafon.co, 17.Jan.2020

Još jednom će Nišlije oprobati snagu i izdržljivost na otvorenom bazenu Čair. GO Medijana u nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati organizuje plivanje za Bogojavljenski krst.. Među 19 plivača, našao se i jedan 71godišnjak, kao i najmlađi osamnaestogodišnjak. Ukupno je prijavljenih 28...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.