Plivanje za Bogojavljenski krst uz čaj

Izvor: Megafon.co, 17.Jan.2020, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivanje za Bogojavljenski krst uz čaj

Još jednom će Nišlije oprobati snagu i izdržljivost na otvorenom bazenu Čair. GO Medijana u nedelju, 19. januara sa početkom u 12 sati organizuje plivanje za Bogojavljenski krst.
Među 19 plivača, našao se i jedan 71godišnjak, kao i najmlađi osamnaestogodišnjak. Ukupno je prijavljenih 28 kandidata, uključujući rezervisana mesta za predstavnike Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, niškog Odreda Žandarmerije i Uprave za vanredne situacije.
“Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ovu priliku biće otvoren ulaz na bazen pored klizališta. Po tradiciji, građanima će biti služen čaj”, najavljuju iz Medijane. I pozivaju Nišlije da bodre plivače.
Nagrade Pobednik plivanja dobija novčanu nagradu od 30.000 dinara, lovorov venac, zlatan lanac i privezak. Za sve učesnike obezbeđene su prigodne nagrade.
Ova tradicionalna manifestacija organizuje se 14. put. I to u saradnji sa Niškom eparhijom, Sportskim centrom Čair, Vojskom Srbije, Kolom srpskih sestara, Odredom Izviđača Vožd Karađorđe i drugim ustanovama i institucijama.
 
Vitez plivanja 2018. godine – Foto – GO Medijana

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.