Delegacija Vlade Srbije i Vučić zbog magle sleteli u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Vlade Srbije i Vučić zbog magle sleteli u Niš

Zbog magle na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, “falkon” kojim se delegacija Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem vraćala iz Brisela, sletela je jutros na niški aerodrom i za Beograd se vratila automobilima.

Kako kaže Vučićeva savetnica za medije Suzana Vasiljević, Vladin avion je sleteo na niški aerodrom “Konstantin Veliki” oko 11 sati.

Delegacija je zbog magle sletela u Niš i odmah se automobilima uputila za Beograd. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Evo, trenutno smo u putu - rekla je Vasiljević.

Inače, delegaciju Vlade Srbije su činili premijer Vučić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Oni su prethodnih dana sa predstavnicima Evropske unije u Briselu otvorili prva dva poglavlja u procesu evrointegracija, koja se tiču finansijske kontrole, odnosno normalizacije odnosa Beograda i Prištine.

Kako navodi urednik portala “Fly From Niš” Andrija Pavlović, ovaj avion Vlade Srbije je proizveden 1981. godine.

"Falkon", kaže, ne poseduje opremu koja mu omogućava sletanje ni pri vidljivosti od 400 metara, kolika je jutros bila na pisti beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.