Da li je kraj miholjskom letu - sutra kišobrani obavezni

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Okt.2020, 17:40

Da li je kraj miholjskom letu - sutra kišobrani obavezni

Sunce koje je danas grejalo u veći deo zemlje, u ponedeljak će smeniti pravo jesenje vreme – čekaju nas niže temperature uz obilnije padavine. U Nišu u ponedeljak do 24 stepna sa kišom, u utorak samo 14.

Ponedeljak donosi zahlađenje sa obilnom kišom, koja se prvo očekuje na zapadu i jugozapadu Srbije (od 20 do 50 litara po metru kvadratnom).

RHMZ upozorava da će posle podne naoblačenje stići i do prestonice Srbije. Do utorka ujutro na području Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << padavine će dostići od 30 do 40 litara po metru kvadratnom.

U toku noći na visokim planinama moguć je i sneg.

Najniža temperatura od sedam do 13, a najviša od 12 stepeni na zapadu i severozapadu Srbije do 25 stepeni na jugoistoku.

U utorak se očekuje postepni prestanak padavina, prvo na jugozapadu Srbije, dok će u prepodne kiša dobro okvasiti Banat, istok i jugoistok zemlje.

Posle podne uglavnom suvo. Duvaće umeren i jak zapadni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od šest do 13, a najviša od 10 do 16 stepeni.

Sreda će uz sveže jutro biti nešto toplija uz delimično razvedravanje – najniža temperatura od četiri do osam, a tokom dana od 16 do 19 stepeni.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.