Da li će grandiozni projekat Novi Nišna prostoru kasarne Bubanjski heroji biti realizovan ?

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Okt.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će grandiozni projekat ''Novi Niš''na prostoru kasarne Bubanjski heroji biti realizovan ?

Iako na ovom prostoru nema ''vode'' projekat izgradnje stambenog poslovnog kompleksa ''Novi Niš'' privlači veliku pažnju, ne manju, od Beograda na vodi.

Iako je izgradnja ovog kompleksa trebalo odavno da počne, na vidiku nema, niti jedne građevinske mašine. Niški ''čelnici'' daju različite izjave po pitanju pravnog stausa vlasnika – investitora.

Garancija (bankarska) američke kompanije ''Clean Earth Capital'' za stambeno poslovni kompleks ''Novi Niš'’ >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << postoji i važi do 17. aprila 2016, kaže, gradonačelnik Niša Zoran Perišić.On, isto tako, negira navode svog zamenika Ljubivoja Slavkovića, da ova kompanija nije obezbedila garancije za ovu investiciju, koja je planirana na prostoru kasarne Bubanjski heroji.

Da li je po redu još jedna od promašenih investicija i politička igra, ostaje da se vidi u narednom periodu? Za to vreme stanovnici okolnih zgrada i ulica moći će da uživaju u miru i čistom vazduhu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.