Bulatović: Po 103. put, cena grejanja neće biti povećana!

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović: Po "103. put", cena grejanja neće biti povećana!

Juče je iz JKP "Gradska toplana" najvljeno moguće povećanje cene daljinskog grejanja zbog promene cene gasa na tržištu energenata. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović odlučan je u tome da do toga neće doći.

Iako je gradonačelnik Darko Bulatović bio isključiv po ovom pitanju i više puta izjavio da do promene cene daljinskog grejanja u Nišu neće doći jer nema realnih razloga za to, kao što je poskupljenje energenata, iz JKP "Gradska toplana" najavljuju poskupljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << jer je cena gasa porasla na tržištu.

Zbog poskupljenja gasa na tržištu energenta, JKP "Gradska toplana" je sa Upravom za komunalne delatnosti sačinila predlog cene grejanja za novu grejnu sezonu koji će predstaviti Gradskom veću, kažu u ovom preduzeću i dodaju da zahtev za povećanjem cene u varijabilnom delu računa u Toplani pravdaju nezantnom višom cenom gasa na tržištu.

Zahtev za Gradskom veću nije ni stigao, tako da se o tome na sednici nije ni raspravljalo, rekao je Bulatović i dodao, "Kada sam poslednji put rekao da neće biti poskupljenja grejanja bilo je to 102. put. Sada ponovo, 103. put kažem da poskupljenja grejanja u Nišu neće biti".

Da podsetimo, odluku o eventualnoj promeni cene daljinskog grejanja, može doneti samo Gradsko veće.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.