Ipak veća cena grejanja u Nišu?

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Sep.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak veća cena grejanja u Nišu?

Iako je gradonačelnik Darko Bulatović bio isključiv po ovom pitanju i više puta izjavio da do promene cene daljinskog grejanja u Nišu neće doći jer nema realnih razloga za to, kao što je poskupljenje energenata, iz JKP "Gradska toplana" najavljuju poskupljenje, jer je cena gasa porasla na tržištu.

Zbog poskupljenja gasa na tržištu energenta, JKP "Gradska toplana" je sa Upravom za komunalne delatnosti sačinila predlog cene grejanja za novu grejnu sezonu koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << predstaviti Gradskom veću, kažu u ovom preduzeću i dodaju da će nova cena daljinskog grejanja biti neznatno veća od sadašnje.

Da podsetimo, odluku o eventualnoj promeni cene daljinskog grejanja, može doneti samo Gradsko veće.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Bulatović ODLUČAN: Cena grejanja ostaje ISTA

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Sep.2016, 11:12

Iako je JKP Gradska toplana u dogovoru sa Savetodavnim telom dala predlog nove, više cene grejanja, do promene ipak neće doći, rekao je danas gradonačelnik Niša, Darko Bulatović. Zahtev za povećanjem cene u varijabilnom delu računa u Toplani pravdaju nezantnom višom cenom gasa na tržištu.. . .Promena...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.