Bošković i Jovanović: Odluku odbornika o predaji aerodroma oborićemo na sudu?!

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jun.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković i Jovanović: Odluku odbornika o predaji aerodroma "oborićemo" na sudu?!

Miloš Bošković bivši poslanik "Dosta je bilo" i Mladen Jovanović iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju, obojica predstavnici protesta ispred Inicijative "Ne damo niški aerodrom", najavili su danas, nakon odluke niških odbornika da podrže odluku Gradskog veća o stupanju Aerodroma državi, da će rešenje tražiti na sudu.

Bošković i Jovanović iako sami nisu odbornici u niškom parlamentu, ukazuju na "neregularnost" celog postupka, ukazujući pre svega na >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << mnoge nepravilnosti oko zakazivanja sednice, kao i to da će gradska vlast snositi moralne, političke i krivične konsekvence zbog ustupanja aerodroma državi, ako se tako utvrdi.

Prema njihovim rečima osnov za pokretnje upravnog postupka postoji, jer sednica nije sazvana u skladu sa poslovnikom i ne može biti nastavak sednice SG Niša, koja je bila zakazana za 10.april, "a zakonski rok za nastavak neke sednice je 15 dana, tako je termin "probijen za dva i po meseca", saglasni su.

"Imamo sve elemete za rušenje ovakve odluke i svakako nećemo ovde stati", istako je Jovanović.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.