Besplatni preventivni pregledi ponovo na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni preventivni pregledi ponovo na jugu Srbije

Građani sa ili bez zdravstvene knjižice moći će u nedelju, 3. novembra od 8 do 16 sati besplatno da urade mamografski i neurološki pregled, ali i da provere vid, krvni pritisak i nivo šećera u krvi. Akcija se organizuje u zdravstvenim ustanovama u Nišu, Pirotu, Prokuplju, Leskovcu, Vranju i drugim gradovima na jugu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Besplatni zdravstveni pregledi u nedelju u Boru

Izvor: Bor030.net, 02.Nov.2019

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju sprovodi Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju, 3. novembra i u Boru. U akciju su uključeni Dom zdravlja i Opšta Bolnica u periodu od 8 do 16 sati. Lekari će u borskom Domu zdravlja vršiti neurološke i EKG preglede, meriti krvni pritisak...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.