Američki ambasador Kristofer Hil posetio Niš

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Jun.2022, 00:46

Američki ambasador Kristofer Hil posetio Niš

Zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović i Njegova ekselencija ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kristofer Hil razgovarali su u ponedeljak u Gradskoj kući o dosadašnjoj saradnji, njenom unapređenju i o projektima na kojima su dve strane zajedno radile.

Davidović je zahvalila na pomoći američke strane u rekonstrukciji Ustanove „Mara“ i Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica“ ocenivši da su donacije Evropske komande američke >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << vojske uložene u humanost i podizanje kvaliteta života korisnika zdravstvenih i ustanova socijalne zaštite.

„Ovaj grad je veoma značajan za savremenu Srbiju, grad sa izvanredno bogatom istorijom, to je neverovatno dobro polazište za dalji razvoj“, rekao je Njegova ekselencija.

On je zahvalio zamenici gradonačelnice na ljubaznim rečima povodom njegove prve posete Nišu i izrazio spremnost da se saradnja dve strane nastavi.

Budućnost neće biti ista kao prošlost. Srbiju očekuje budućnost u EU, to je njen cilj i ja verujem da će ga postići, kazao je Hil.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.