Izvor: B92, 03.Jun.2022, 09:50

Nina Radulović progovorila o bolesti: "Operacija ili bol i nefunkcionalnost celog života"

Voditeljka Nina Radulović imala je operaciju na kičmi pre dve godine, a sada je ispričala sve o svojoj borbi sa diskushernijom.

"Borba i neizvesnost jer svaka operacija na kičmi nosi izvestan rizik. Kao uostalom i svaka intervencija. Ali kad ti kažu da moraš, ili ćeš celog života trpeti bol u kičmi celog života i biti nefunkcionalan sa tada 34 godine. Vi onda shvatite da je to trenutak istine u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kom zaista morate da stanete ispred svog neprijatelja, u mom slučaju je to bila diskushernija", ispričala je voditeljka za domaće medije.

Nina Radulović ima sina kog je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem, pa je otkrila kakav ima odnos sa sinom Lavom.

"Ja svoje dete ne primoravam da sa mnom razgovara, ja mu se nudim, pa i kad sam najumornija. I čekam trenutak kad je on raspoložen, pa makar bilo to i u 12 sati vikendom ako nismo zaspali. U stvari vaspitanje jednako posvećenost, pažnja, ljubav i zainteresovanost", rekla je Nina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nina Radulović NIKAD ISKRENIJA o svojoj BOLESTI: Svako se mora suočiti sa svojim neprijateljem, a u njenom slučaju to je OVO oboljenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2022

Voditeljka Nina Radulović pre dve godine operisala je kičmu, a sada je progovorila o svojoj borbi sa diskushernijom..- Borba i neizvesnost jer svaka operacija na kičmi nosi izvestan rizik. Kao uostalom i svaka intervencija. Ali kad ti kažu da moraš, ili ćeš celog života trpeti bol u kičmi celog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.