Nina Radulović NIKAD ISKRENIJA o svojoj BOLESTI: Svako se mora suočiti sa svojim neprijateljem, a u njenom slučaju to je OVO oboljenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2022, 10:50

Nina Radulović NIKAD ISKRENIJA o svojoj BOLESTI: Svako se mora suočiti sa svojim neprijateljem, a u njenom slučaju to je OVO oboljenje

Voditeljka Nina Radulović pre dve godine operisala je kičmu, a sada je progovorila o svojoj borbi sa diskushernijom

- Borba i neizvesnost jer svaka operacija na kičmi nosi izvestan rizik. Kao uostalom i svaka intervencija. Ali kad ti kažu da moraš, ili ćeš celog života trpeti bol u kičmi celog života i biti nefunkcionalan sa, tada, 34 godine. Vi onda shvatite da je to trenutak istine u kom zaista morate da stanete ispred svog neprijatelja, u mom slučaju je to bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << diskushernija - ispričala je voditeljka u emisiji "Premijera".

Nina ima sina sa glumcem Branislavom Lečićem, pa je otkrila kakav ima odnos sa sinom Lavom.

- Ja svoje dete ne primoravam da sa mnom razgovara, ja mu se nudim, pa i kad sam najumornija. I čekam trenutak kad je on raspoložen, pa makar bilo to i u 12 sati vikendom ako nismo zaspali. U stvari vaspitanje jednako posvećenost, pažnja, ljubav i zainteresovanost - rekla je Nina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.