Izvor: Scandal.rs, 25.Feb.2017, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Radulović posle razvoda o sinu Lavu: Njega ne mogu da lažem… (foto)

Iako ne želi da govori o tome kako je sinu Lavu kojeg ima iz braka sa Branislavom Lečićem saopštila da tata i mama više nisu zajedno, Nina je navela da roditelji moraju da budu iskreni prema svojoj deci, tim pre što deca nepogrešivo prepoznaju laž.

Kako kaže, deca uvek shvate kada ih roditelj slaže.

“Deca te provaljaju, pred njima nema šanse. Oni ne umeju da lažu i njih ne možeš da slažeš. Oni osećaju energiju pogotovo u vezi između roditelja i deteta”, rekla je Nina.
Pogledaj vesti o: Nina Radulović

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nina Radulović posle razvoda o sinu Lavu: Njega ne mogu da lažem… (foto)

Izvor: Svet, 25.Feb.2017

Iako ne želi da govori o tome kako je sinu Lavu kojeg ima iz braka sa Branislavom Lečićem saopštila da tata i mama više nisu zajedno, Nina je navela da roditelji moraju da budu iskreni prema svojoj deci, tim pre što deca nepogrešivo prepoznaju laž.. . Kako kaže, deca uvek shvate kada ih roditelj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.