NINI RADULOVIĆ POZLILO: Voditeljka završila kod lekara, ne može da govori

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2022, 08:49

NINI RADULOVIĆ POZLILO: Voditeljka završila kod lekara, ne može da govori

Nina Radulović je jako odgovorna kada je njeno zdravlje u pitanju, pa je odmah potražila pomoć.

Nina Radulović preforsirala se obavezama što se odrazilo i na njeno zdravstveno stanje. Svakodnevno angažovanje oko emisije koju radi, pored privatnih zaduženja iscpeli su voditeljku pa je morala da potraži pomoć lekara.  Nina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je već imala koronu na početku pandemije, ali je sada ponovo uradila test.

"Ne mogu da govorim, malaksala sam. Dobila sam antibiotike, i čekam rezultate PCR testa",  rekla je Nina za "Gloriju", ali nije detaljisala o svom zdravstvenom stanju.

Nina je nedavno sinu proslavila 11. rođendan u igraonici, a proslavi su prisustovali prijatelji i članovi najuže porodice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.