Leka i Nina dvaput prošli kroz crveno

Izvor: TvojPortal.com, 20.Feb.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leka i Nina dvaput prošli kroz crveno

Izvor: Pressonline
Glumac Branislav Lečić i njegova supruga, voditeljka Nina Radulović, snimljeni su kako prolaze kroz crveno svetlo na semaforu! Paparaci su glumca najpre fotografisali kako ispija vino u „Sinemi", a zatim i kako među poslednjima iz kluba izlazi oko četiri sata ujutru. To i ne bi bio greh da nije odmah seo za >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << volan i sa svojom lepšom polovinom za samo nekoliko minuta dvaput projurio kroz crveno svetlo, što je snimila ekipa emisije „Paparaco lov".


Dok Nina za Press kaže da „nema pojma o čemu govorimo", glumac nam je objasnio da su ti prekršaji bili slučajni.
- To se dogodilo u dubokoj noći, kada smo se vraćali sa otvaranja kluba „Sinema". Prolazak na crveno uslovilo je snežno nevreme, skoro svi koji su se zatekli na toj putnoj deonici ponašali su se kao i mi. Da ne bismo previše čekali zbog zastoja, prekršili smo pravilo i prošli kroz crveno - rekao nam je Lečić, i objasnio da je, uprkos saobraćajnom prekršaju, pobornik sigurne vožnje.
- Poznat sam kao savestan vozač. Siguran sam da nisam nikoga ugrozio svojom vožnjom - zaključio je Leka.
Glumac bi za ovaj prekršaj po zakonu mogao da bude kažnjen sa 15.000 do 30.000 dinara i zabranom vožnje najmanje tri meseca!

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.