Ovo je prva sličica Nikolinine bebe (FOTO)

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je prva sličica Nikolinine bebe (FOTO)

Nikolina Pišek je sa novorođenom bebom stigla u njihov dom u Hrvatskoj, te je podelila dirljivu poruku na društvenoj mreži.

Nikolina Pišek, foto: Facebook

Mama koja je danas sa ćerkicom i suprugom iz porodilišta došla kući, poželela je da se zahvali svim doktorima koji su vodili računa o njoj u porodilištu u kojem je na svet donela svoje drugo dete.

Njena ćerkica još >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uvek nije dobila ime, ali zato je srećna voditeljka odlučila da na fejsbuku podeli prvu sličicu svoje bebe.

- Sada kada je moj drugi anđelčić stigao kući (prvi je, istina, već dobrano raširio krila), mogu samo još reći jedno veliko HVALA prof.dr. Ani Mitrović iz Beograda, te prof.dr.sc. Marini Ivanišević i prof.dr.sc. Josipu Đelmišu, te divnim sestrama i osoblju Petrove bolnice, koji su mi ovaj neizrecivo emotivan događaj omogućili i učinili ga bezbrižnim....Hvala- napisala je Nikolina.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.