Nikolina Pišek se udaje za Beograđanina

Izvor: Mondo, 13.Nov.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek se udaje za Beograđanina

Hrvatska voditeljka potvrdila da se udaje za Vidoja Ristovića.

Foto MONDO, Vladimir Sukdolak

Nikolina Pišek potvrdila je za hrvatske medije da će nakon samo nekoliko meseci veze izgovoriti sudbonosno "da" biznismenu i istoričaru umetnosti iz Beograda.

"Tačno je, udajem se", rekla je Nikolina za hrvatski portal "Dnevnik".

Voditeljka i Ristović u vezi su samo nekoliko meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a prvi put su snimljeni zajedno na jednom splavu u Beogradu početkom septembra. Beograđanin je pre Nikoline bio u vezi sa glumicom Katarinom Radivojević, a lepa Hrvatica sa biznismenom Matijom Ćorkovićem.

Nikolina iz jedne od prethodnih veza ima petnaestogodišnju ćerku Helenu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nikolina Pišek beogradska snajka!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Nov.2012

Nikolina Pišek potvrdila je za hrvatske medije da će nakon samo nekoliko meseci veze izgovoriti sudbonosno "da" biznismenu i istoričaru umetnosti iz Beograda..."Tačno je, udajem se", rekla je Nikolina za hrvatski portal "Dnevnik".Voditeljka i Ristović u vezi su samo nekoliko meseci, a prvi put su...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.