Izvor: Luftika.rs, 12.Avg.2020, 14:14

Nikolina Pišek rešila da odgovori svima koji su je pitali zašto na more nosi 60.000 €

Skandalozno letovanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom zaintrigirali su javnost kao retko koji skandal.
Rešena je sada i nedoumica oko koje su se postavljala brojna pitanja- zašto su njih dvoje na odmor poneli više od 60.000 evra u gotovini, nakit i skupocene satove, piše Blic žena.
– Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav – rekla je Nikolina Pišek za “Slobodnu Dalmaciju”.
Podsećanja radi, dvanaestog dana boravka u vili Nikolina i suprug Vidoje Ristović, u noći između 30. na 31. jula, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada eura.
Kako je Nikolina navela, reč je o o novcu u gotovini (65 do 68 hiljada evra), muškom satu “Custos” (18 hiljada evra), satu “Rolex Daytona rose gold” (35 hiljada evra), narukvici “Cartier Love” sa brilijantima (40 hiljada i 600 evra), muškom satu “Pierre Kunz” (zlato) 13/50 (25 hiljada evra), ženskom prstenu “Cartier Panther” (25 hiljada evra) i “Chopard” prstenu od 3.75 karatnog zlata (65 hiljada evra).
Vidoje Ristović tužio je slovenačkog poduzetnika Roka Galea (49), supruga vlasnice vile, protiv koje je pre nekoliko godina Državno tužilaštvo u Varaždinu pokrenulo postupak zbog utaje poreza u aferi fiktivnoga trgovanja zlatom.
Letovanje iz snova poznate voditeljke preraslo u noćnu moru nalik horor filmu

Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.