Nikolina Pišek: Neodoljiv stil koji odiše elegancijom

Izvor: Story, 13.Nov.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek: Neodoljiv stil koji odiše elegancijom

Atraktivna voditeljka je još jednom zadivila javnost svojim utančanim ukusom za modu...

Foto: Instagram

Stil Nikoline Pišek se definitivno može okarakterisati kao odvažan i originalan, a jednostavnost je nešto što prati svaku njenu kombinaciju.

Nikolina Pišek: U beauty patroli

Ove jeseni poznata voditeljka se odlučila za mirnije tonove, i u skladu sa modnim trendovima u njenom autfitu dominira siva, zelena i bordo boja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Starija ćerka Nikoline Pišek prava je lepotica

U nastavku pogledajte kako Nikolina izgleda ove jeseni i pronađite inspiraciju u nekoj od ovih kombinacija. Zasigurno ćete zablistati gde god da se pojavite!

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nikolina Pišek: Neodoljiv stil koji odiše elegancijom (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2015

Atraktivna voditeljka je još jednom zadivila javnost svojim utančanim ukusom za modu....Stil Nikoline Pišek se definitivno može okarakterisati kao odvažan i originalan, a jednostavnost je nešto što prati svaku njenu kombinaciju...Ove jeseni poznata voditeljka se odlučila za mirnije tonove, i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.