NOVI ČLAN PORODICE! Nakon gubitka supruga Nikolina Pišek podelila srećne vesti, izazvala oduševljenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 15:53

"NOVI ČLAN PORODICE!" Nakon gubitka supruga Nikolina Pišek podelila srećne vesti, izazvala oduševljenje

Objavom na društvenim mrežama izazvala oduševljenje.

Voditeljka Nikolina Pišek skoro godinu dana živi kao samohrana majka dve devojčice, a nakon smrti supruga Vidoja Ristovića u neprestanom je centru medijske pažnje.

Nikolina redovno deli objave i priče na svom Instagram profilu, a sad je podelila i sliku kućnog ljubimca.

- Novi član porodice. Neviđeno sladak i isto toliko opasan za bilo koju cipelu koja mu se nađe na putu. Usto je doktorirao bežanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u susedna dvorišta i šarmiranje svih prisutnih. Garantujem da niste videli nikoga ko može zaspati brže i dublje na neverovatnim mestima. Jede sve što nije brže od njega, a toga nema mnogo. Raste strelimice. Sad je veći - napisala je Nikolina.

Voditeljka je na svom profilu objavila fotografiju i video na kojima je držala preslatkog štenca u jednom milanskom kafiću.

Podsetimo, 8. maja prošle godine iznenada joj je preminuo suprug Vidoje Ristović. Nikolina je nedavno otvorila dušu o tome kako se teško bori sa gubitkom muža, o čemu smo već pisali.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.