Izvor: Blic, 03.Jul.2022, 21:55

"NIKOLINA JE MONTIRALA PLJAČKU NAKITA U HRVATSKOJ " Miša Grof otkrio detalje iz dnevnika sina Vidoja: "Ima zlato u vrednosti od 50.000 evra, nisu spavali zajedno 2 i po godine"

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, tvrdi da je Nikolina Pišek odgovorna za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića, koji je preminuo tokom masaže, zbog zastoja srca, prenose domaći mediji.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"CIFRA OD 270.000 EVRA ZVUČI NEVEROVATNO, AL' JE PRIČA VEOMA JEDNOSTAVNA" Miša Grof je optužio Nikolinu da je iscenirala pljačku nakita, a ovako je ona pričala o incidentu

Izvor: Blic, 04.Jul.2022, 06:31

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, optužio je juče udovicu njegovog naslednika, voditeljku Nikolinu Pišek, da je "inscenirala pljačku nakita u Hrvatskoj pre dve godine".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.