MIŠA GROF JE IZGUBIO RAZUM! Nikolina Pišek odgovorila svekru na optužbe da mu je USMRTILA SINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 12:46

"MIŠA GROF JE IZGUBIO RAZUM!" Nikolina Pišek odgovorila svekru na optužbe da mu je USMRTILA SINA

Zagrmela na sve udarce!

Nikolina Pišek, koja je danima u žiži javnosti zbog svađe oko bogatstva sa svekrom, oglasila povodom optužbi koje je na njen račun izneo Viktor Vidojević, poznatiji kao Miša Grof, rekavši da je izgubio razum.

Pišekovu je njen svekar javno optužio da je kriva za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića koji je preminuo pre više od mesec dana.

Nikolina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže da joj se na Instagramu javljaju brojne žene koje se nalaze u istoj situaciji kao što je njena. Kako navodi, ona će učiniti sve da njenu i Vidojevu ćerku zaštiti od hajke svog svekra.

- Inboks mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne desetine, nego stotine njih. Može li se ovo pripisati boli, u toliko meri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imagrinarnog krivca, nego se suočiti sa vlastitom patnjom i demonima? Ne znam, znam samo da ja moram sačuvati vlastito zdravlje, razum i nevino detinjstvo o kojem se, očito, ne razmišlja - napisala je Nikolina Pišek na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.