K*ljačici tu nije mesto! Nikolini Pišek ZABRANJENO da dođe pokojnom mužu NA POMEN: Miša Grof unajmio OBEZBEĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 11:25

"K*ljačici tu nije mesto!" Nikolini Pišek ZABRANJENO da dođe pokojnom mužu NA POMEN: Miša Grof unajmio OBEZBEĐENJE!

Od ovoga nema dalje...

Otkako je preminuo Vidoje Ristović, njegova udovica Nikolina Pišek i otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u vrlo su lošim odnosima, a o tome svedoči i činjenica da su ubrzo posle tragedije ušli u otvoreni medijski sukob koji i danas traje.

U jednom od svojih poslednjih intervjua za medije Nikolina je istakla da je Miša čisto zlo, a u jeku mučne drame oko nasledstva pokojnog Vidoja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja još traje, Ristović je odlučio da zada nikad teži udarac svojoj snaji, da joj zabrani dolazak na pomen, koji će se održati 8. maja. Iako smatra da se Pišekova neće ni usuditi da dođe na Novo groblje, Miša je odlučio da ništa ne prepusti slučaju, pa će tog dana angažovati obezbeđenje.

Kada su ga kontaktirali novinari, Ristović najpre nije želeo da komentariše ništa, a potom se oglasio kada su mu predočena saznanja.

- Ne verujem da će Nikolina doći na pomen. Ona ima puno obaveza. Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju nijednom od sahrane jer je sve već mesecima pod kamerama i sve se prati. Biće obezbeđenja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i "ožalošćena udovica", neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Šta bi ona uopšte i tražila tamo? - upitao se Miša.

Podsetimo, Miša je i ranije optuživao Nikolinu da ne posećuje grob supruga, nazivajući je "monstrumom nad monstrumima".

- Ona je zlo i naopako! Ma ona je inkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio. Čuo sam i da spava s vlasnikom jedne televizije koja joj pomaže, a ona uplakana glumi žrtvu - naveo je on tada.

Nakon toga Nikolina se oglasila i dala kratak, ali jasan komentar.

Meni ne treba medijska pažnja za odlazak na suprugov grob - istakla je ona.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.