Iskeširali 10.000 evra: Nikolina i Vidoje uređuju sobu za bebu

Izvor: Svet, 02.Sep.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskeširali 10.000 evra: Nikolina i Vidoje uređuju sobu za bebu

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović rešili su da kompletno promene enterijer svog stana na Vračaru i prilagode ga dolasku bebe na svet.
Oni nisu žalili para, pa su na sobu u kojoj će boraviti njihovo dete i svu opremu dali čak 10.000 evra. Voditeljka emisije „Bulevar“ na TV B92, koja će za manje od tri meseca roditi devojčicu, unajmila je ljude da po njenom ukusu naprave raspored u njenom domu na Vračaru.
“Nikolina i Vidoje su za početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kupili nove stvari za spavaću sobu, a jednu od prostorija su preuredili, pa će to biti bebina soba. U jednoj prodavnici nameštaja naručili su veliki krevetac, komodu, ormar, igračke i sve što je potrebno za početak. Nabavili su i skupocena kolica.
Nisu štedeli novac za te stvari, iako će bebi, kad malo bude porasla, urediti novu prostoriju. Nikolina je maksimalno posvećena uređivanju i gleda da svaki detalj iskombinuje s ostalim stvarima. Ona baš uživa u tome. Pišekova je požurila da sve završi kako bi sve bilo spremno za dan koji sve više iščekuje. Vidoje je podržava u svemu i posvećen joj je maksimalno. Trudi se da joj ništa ne zafali i da se lepo oseća u trudnoći”,
otkrio je naš izvor.
Pored toga što sređuje stan, Nikolina je kupila još jedno kuče. Vidoju se to baš i ne sviđa, ali joj je ipak i u tome udovoljio. “Voditeljka obožava životinje i nedavno je uzela malo kučence koje drži u stanu. Ona već ima jednog ljubimca. Njenom suprugu se ne sviđa ideja da životinje budu s njima, pogotovo jer će tu biti beba, ali njegova ljubav prema Nikolini je ogromna, pa je morao da se složi s tom idejom”, rekao je jedan njihov prijatelj za Kurir.
Pišekova će se poroditi u bolnici u Beogradu ili Zagrebu, a Vidojeva želja je da prisustvuje porođaju.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikolina Pišek na bebu potrošila više od 10.000 evra

Izvor: 24sata, 02.Sep.2014

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović rešili su da kompletno promene enterijer svog stana na Vračaru i prilagode ga dolasku prve zajedničke bebe na svet...Oni nisu žalili para, pa su na sobu u kojoj će boraviti njihovo dete i svu opremu dali čak 10.000 evra. Voditeljka emisije „Bulevar“...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.