Imamo nekoliko sudskih sporova...: RAT oko vile vredne DVA MILIONA EVRA - Nikolina Pišek žestoko uzvratila bivšem svekru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 13:02

"Imamo nekoliko sudskih sporova...": RAT oko vile vredne DVA MILIONA EVRA - Nikolina Pišek žestoko uzvratila bivšem svekru!

Atraktivna Hrvatica i poznata voditeljka Nikolina Pišek konačno je otkrila javnosti da li se tuži sa svojim bivšim svekrom Mišom Grofom oko raskošne nekretnine u Zagrebu.

Nikolina Pišek je nedavno na društvenim mrežama podelila kadrove svog luksuznog doma, otkrivši da je uveliko započela renoviranje svoje "pametne vile" u Zagrebu, luksuznog zdanja vrednog čak dva miliona evra, čiju gradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je započela još sa svojim pokojnim mužem Vidojem Ristovićem, a koju sada planira da iznajmljuje za šest hiljada evra mesečno.

Poznato je da je u pitanju "pametna" vila od 400 kvadrata, sa zemljištem koje obuhvata površinu od čak 1.600 kvadrata. Govoreći o renoviranju i preuređivanju imanja, Nikolina je istakla da ništa ne želi da prepusti slučaju, te da je sve isplanirala i osmislila potpuno sama, prema svojim željama i ukusu.

Međutim, Nikolinin bivši svekar Miša Grof, u par navrata je istakao da voditeljka ne polaže nikakva prava na ovu luksuznu nekretninu, te da se između njih vodi sudski postupak oko nasledstva.  

- Ne želim da komentarišem dotičnog gospodina. Želim mu da živi život najbolje što može. Sa njim ne vodim nikakav spor. Čovek izmišlja sporove za koje nema pravne osnove - kratko je odgovorila Nikolina na tvrdnje bivšeg svekra.

No, u svom ranijem oglašavanju, Miša Grof je napomenuo kako nije u kontaktu sa Nikolinom još od sahrane njegovog sina, ali ju je optužio da iznajmljuje vilu koja je sagrađena njegovim parama.

 - Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Poslednji put smo se videli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava - objasnio je tom prilikom Miša Grof.

Srbija danas/Informer
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.