Gadna sam vam i šta sad? (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gadna sam vam i šta sad?" (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek odbrusila svima koji su joj poručili da se "upropastila"

Atraktivna voditeljka Nikolina Pišek, nije prećutala negativne komentare koje su joj uputili pratioci na društvenim mrežama.

Zašto se Nikolina Pišek vratila na TV

Razlog za ovakav postupak je slika koju je objavila, na kojoj "ne liči na sebe". Reč je o slici za jednu marketinšku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kampanju, zbog koje su joj pratioci poručili da izgleda neprepoznatljivo i da je "previše radila na sebi".

"Šta je konkretno previše?", oglasila se Nikolina u komentarima i upitala pratioce, na šta su joj oni ponovili da ne liči na sebe. Tada je voditeljka napisala sledeće:

"Ovo sam zaista slučajno ja. Znam jer sam bila prisutna na snimanju... i super mi je jer sam ispala potpuno drugačije nego što ja sebe vidim. I ne, nisam toliko opterećena samom sobom, nego mi je samo zabavno. Uživajte u životu dok ga imate i ne ljutite se toliko na druge jer ne odgovaraju vašim previsokim standardima. Gadna sam i što sad?! Preživećete".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.