Izvor: Blic, 29.Apr.2023, 10:09

(FOTO) "OPROSTI SVIMA KOJI SU SE OGREŠILI O TEBE": Nikolina Pišek posetila Vidojev grob, ostavila cveće sa JASNOM PORUKOM, svi se pitaju JEDNO

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović umro je 8. maja prošle godine u Beogradu, a njegova porodica danas održava pomen u njegovu čast.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Pišek posetila Vidojev grob i ostavila poruku!

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2023

Nikolina Pišek posetila Vidojev grob i ostavila poruku na vencu koji je donela! Tata, oprosti svima....Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović umro je 8. maja u Beogradu, a njegova porodica danas održava pomen u njegovu čast...Vidojeve supruga Nikolina Pišek juče je na groblje donela cveće...

Nastavak na Svet plus...

NIKOLINA PIŠEK NA SUDU SA VIDOJEVOM PRVOM ŽENOM: Borba za imovinu i dalje traje, voditeljka otkrila sa čime se SUOČAVA

Izvor: Blic, 30.Apr.2023, 09:55

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović umro je 8. maja prošle godine u Beogradu, a njegova porodica i prijatelji su juče održali pomen u njegovu čast, a njegova supruga Nikolina je dan ranije posetila grob.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.